Betaalmethoden

Bij ons kun je op de volgende manieren afrekenen:

ideal iDEAL

iDeal is een gezamelijke standaard voor internetbetalingen van Nederlandse banken. ABN AMRO Bank, ASN Bank, bunq, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers doen hieraan mee. iDeal werkt eenduidig. De betaalmethode werkt bij iedere bank hetzelfde. Elke consument die internetbankiert bij een bank die met iDeal werkt, kan er eenvoudig mee betalen. In feite is het gewoon internetbankieren zoals velen dat allang gewend zijn. Het verschil is dat de leverancier, na goedkeuring van de transactie, real time een betalingsgarantie van de betreffende bank krijgt. Kies je in een online shop voor de betaalmethode iDeal, dan krijg je in een dropdown-menu de banken te zien die ermee werken. Je neemt jouw eigen bank en je kunt vervolgens in de betaalomgeving die je gewend bent afrekenen. Makkelijk: alles is al voor je ingevuld, dus je bent met één druk op de knop klaar. Je moet natuurlijk nog wel inloggen met dezelfde codes die je ook gebruikt bij 'gewoon' internetbankieren.

paypalPAYPAL
Met PayPal betaal je simpel en veilig met je eigen PayPal-account welke is gebaseerd op je emailadres. Als je een account aanmaakt bij PayPal koppel je eenmalig je bankrekening of CreditCard aan je PayPal-account. Vanaf dat moment kun je eenvoudig betalen door je emailadres en wachtwoord in te voeren. Ook kun je betalingen ontvangen op je PayPal-account. Dit tegoed kun je dan weer overmaken op je eigen bankrekening of creditcard.

overboekingVOORUITBETALING
Na het plaatsen van de bestelling ontvang je de gegevens die je nodig hebt om het bedrag van de bestelling over te kunnen maken (bankrekeningnummer leverancier, factuurnummer etc.). Je betaalt dit bedrag zelf bijvoorbeeld door middel van een overboeking of internetbankieren. Zodra het bedrag bij ons is bijgeschreven zal de bestelling naar jou verstuurd worden.

creditcard CREDIT CARD
Wij accepteren ook Visa, Maestro en Mastercard zodat je ook met je creditcard kunt betalen.

    KLARNA ACHTERAF BETALEN
Met Klarna kun je achteraf betalen. Je betaalt dus pas als je je bestelling ontvangen hebt.

Voor onze klanten uit België hebben we ook nog de volgende betaalmethoden:

mistercashBANCONTACT / MR. CASH

kbc     KBC/CBC Payment Button

belfius

Belfius Direct Net

Alle betaalmethoden zijn kosteloos, dus ook geen extra kosten als je betaalt met creditcard of PayPal!

Als je bestelling na een week nog niet is betaald, om welke reden dan ook, dan wordt deze automatisch geannuleerd.